Budapest

Utbytesliv sätter verkligen myror i huvudet på en. Så många nya insikter på så kort tid. Därför bestämde jag mig efter halva tiden för att skriva om upplevelserna privat istället för att blogga. Men tänkte iallafall försöka dela med mig av mitt Köpenhamn-halvår lite vartefter, såhär i efterhand. För det är ju ändå härligt (men en gnutta smärtsamt) för mig att få nostalgitrippa nu när jag är hemma igen. Men för att summera halvåret i en mening: Trots att jag inte var speciellt långt borta så var det mitt mest utvecklande, internationella och intensiva halvår, ever. 
 
 
Nu börjar jag i icke-kronologisk ordning med en liten bildbomb från Budapest, då jag ändå lade upp videon därifrån redan!
Vi fick sitta och se hela staden förvandlas från dag till natt
 
Budapest var fett. Eftersom resan var precis innan sista veckan i Köpenhamn, fungerade den riktigt bra för att helt enkelt förneka att utbytet höll på att ta slut också, man kunde ju alltid tänka "Äh, men vi ska ännu fara iväg på resa och yra!". Vi turistade, frös, gick på casino, badade i varma källor (så fin kväll, men tyvärr inga bilder), åt Langos, shottade hungariskt, åt Kürtőskalács (?!?, chimneycake), såg en miljon vackra byggnader, gick på klubb, umgicks och hade det allmänt gott. Så blev jag ju av med plånboken också. Ingen stöld, bara egen klåpighet som vanligt, men den hittade ju trevligt nog tillbaka till mig i Finland igen senare!
Allmänt, Copenhagen exchange 2016 | Budapest, resor, utbyte, utbytesstudent | |
Upp