Contouring, matta läppstift och arbetsintervjuer

Totalt borttappad i djungeln av produkter så beställde jag hem lite nytt smink! Jag ville testa ett av budgetalternativen bland dessa oändligt många versioner av contouringpaletter. Jag har bara hunnit testa den som hastigast på morgonen innan jag åkte upp till Vasa, men hittills verkar den vara okej! Blev först besviken på att den på nätet såg ut att innehålla tre shading-nyanser, men en av dessa visade sig vara en rouge..? Nu när jag vant mig så har jag trots allt kommit fram till att det egentligen är bättre såhär! Tror som tur att paletten är tillräckligt ljus för min vita vinterhud, men den mörkaste bruna kunde gärna ha fått vara kallare, misstänker att den nog är för gul för min hudton. Sedan har jag länge sökt ett bra, matt läppstift och först in blev ett av Isadoras i färgen bohemian!
 
Jag har verkligen spenderat långt över min studentbudget under börjar av 2016, det blir nog shopstop ett tag framöver nu...
 
Hemma i Vasa är det mysigt som vanligt. Denna dag blev ändå rätt tung, så två arbetsintervjuer och en stor tekopp senare slocknade jag som ett ljus på soffan. När jag vaknade hade hunden gosat ner sig bredvid mig och maten var på gång i köket, så skönt att få bli lite bortskämd emellanåt!
 
 
Allmänt | contouring, isadora twist-up matte lips, makeup, matte lips | | 3 kommentarer |

Couscoussallad

Nya favoriträtten! Couscous, som kryddas med curry, kardemumma, salt och peppar, tillsammans med en sallad, ägg, frön och gott bröd. Jag kan garantera att ni inte längre kommer tycka att sallad känns tråkigt!
 
Allmänt, Käk&Fika | couscous, mat, recept, sallad | | 4 kommentarer |

Den ultimata vita skjortan

 
Jag hittade något härligt till vårgarderoben, vita skjortor är helt oemotståndliga! Dethär med en viss besatthet för vita skjortor är något som jag misstänker att har smittat av sig från min kära mor som aldrig kan låta bli att köpa en fräsch vit skjorta då hon hittar en bra modell..
Ett par grymma dojjor hittade jag också, som jag har sökt efter dessa! Känner mig typ coolast i stan med dem på fötterna!
 
Dessutom har jag beslutat mig för att jag återigen ska ta upp kampen mot min dåliga hud, så för några dagar sedan traskade jag iväg till apoteket för att införskaffa lite skonsamma, snälla produkter mot min jobbiga blandhy och vilken service jag fick! Jag fick flera tips och olika testförpackningar att prova, så att jag kan komma tillbaka och skaffa de som fungerade bäst för mig!
Jag, som har provat typ alla behanlingar som finns mot acne, tänkte att jag nu slutligen ska prova en naturlig men ultrahygienisk hållning ett tag. Jag tänker försöka använda produkter som är anpassade för min hudtyp, hålla ansiktet rent med en lätt skrubbande konjacsvamp, undvika att röra ansiktet överhuvudtaget och också hålla mina sminkborstar extremt rena och desinficerade. Tvivlar starkt på att det kommer bita på min inte så allvarliga men grymt envisa acne, men det är värt ett försök!
 
 
Imorgon hoppar jag på tåget till Vasa för att innan helgen hinna gå på ett par sommarjobbsintervjuer och sedan resten av tiden få umgås med familj och vänner!
 
Allmänt | produkter, shopping, smink | | En kommentar |
Upp